Welkom bij het online fietsreserveringssysteem van CycleShare

Als partner van Natuurmonumenten en verhuurder van de fietsen vragen wij je, om voor het huren van een fiets, je naam en adresgegevens achter te laten. De betaling van de huurprijs doe je met iDeal of de volgende creditcards: Visa en Mastercard.

Je hebt de keuze uit een gewone fiets (met of zonder houten krat voorop) of een E-bike, beiden met 7 versnellingen. Voor kleine kinderen zijn er fietszitjes te huur. Een gewone fiets kost € 10, - de E-bike huur je voor € 20, - per dag. De fietsen zijn te huur van 09.00 uur tot 19.00 uur.
De fietsen staan in een afgesloten fietsenstalling.

Na het maken van de reservering ontvang je een 5-cijferige toegangscode voor de fietsenstalling en voor het elektronische fietsslot. De code voor de fietsenstalling voer je rechts van de deur in. Je ontvangt de codes ca. 30 minuten voor aanvang van de huurperiode.
Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.

Je vindt de fietsenstalling bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, 1243JJ in ’s-Graveland, achter het bezoekerscentrum in het zwarte gebouw.
Fietsroutes

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland is hét startpunt voor het ontdekken en beleven van natuur en cultuur in de Gooi en Vechtstreek.
Via de routeapp van Natuurmonumenten ontdek je de mooiste fietsroutes in de regio.
Wij wensen je heel veel fietsplezier!
Namens Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek en CycleShare.